Van een drankje genieten zonder veel calorieën binnen te krijgen

Caloriearm alcoholisch drankje

Je sport meerdere keren per week, let op je voeding en zorgt voor een goede nachtrust. Een bewuste en gebalanceerde levensstijl, maar je wilt ook kunnen genieten van een drankje met vrienden. Dan is het zonde om veel calorieën binnen te krijgen. Je bent dus opzoek naar een caloriearm drankje mét alcohol. Dan is hard seltzer iets voor jou! Dit nieuwe drankje heeft weinig calorieën, bevat geen suikers, koolhydraten en gluten. Dus ook voor een specifiek dieet is hard seltzer het perfecte alternatief voor een glas bier of wijn!

Hard seltzer past perfect bij een gezonde levensstijl

Dit alcoholische drankje bevat weinig calorieën

Bruiswater met alcohol en een fruitige smaak, dat is hard seltzer in een notendop. Met slechts 28kcal per 100ML is het een gezonde alcoholische versnapering waarvan je kunt genieten zonder teveel calorieën binnen te krijgen. Hiermee sluit hard seltzer perfect aan bij een gezonde en gebalanceerde levensstijl. Uiteraard blijft belangrijk: geniet met mate.

Caloriearm alcohol

Veel mensen zijn tegenwoordig bewust van wat ze in hun lichaam stoppen. Alcohol hoort hier ook bij. Daarom worden gezondere alternatieve op bier en wijn, waaronder hard seltzer, steeds populairder.

Geen suiker, koolhydraten en gluten

Volg je een strak dieet of heb je bepaalde allergieën? Ook dan is hard seltzer een goede keuze. PYKE gebruikt uitsluitend de beste ingrediënten om hard seltzer te brouwen.

Alcohol blijft ongezond voor je lichaam. Geniet dus altijd met mate!

Een aantal tips om gezond een drankje te drinken

Alcohol zorgt ervoor dat je lichaam tijdelijk stopt met vet verbranden. Alcohol duwt als het ware op de ‘pauzeknop’ van je stofwisseling en wil eerst afgebroken worden. Het resultaat daarvan is dat alles wat je recent gegeten hebt, opgeslagen wordt als vet. Een aantal tips waarmee je toch verantwoord van een drankje kunt genieten:

  1. Eet een gezonde maaltijd vóórdat je uitgaat. Veel proteïne, vezels en gezonde vetten.
  2. Hoe minder toegevoegde stoffen en suikers aan het drankje, hoe beter.
  3. Beperk het aantal drankjes.
  4. Consumeer een snack die rijk is aan vezels en proteïnes voordat je gaat slapen. Dit vermindert het hongergevoel de volgende dag!

Alcohol
Met weinig calorieën

Als je opzoek bent naar een alcoholisch drankje met weinig calorieën, dan is hard seltzer een goede keuze. Je kunt hiervan verantwoord genieten zonder dat je je achteraf schuldig hoeft te voelen over je calorie inname. Met slechts 28kcal per 100ML is dit een prima optie! Ter vergelijking: bier bevat ongeveer 43kcal per 100ML en rode wijn zelfs 82kcal per 100ML.

Van een drankje genieten is dus geen probleem, maar doe het vooral met mate. Zorg daarnaast voor een goede bodem en belangrijk is dat je de volgende dag geen vette hap pakt.

In de smaken mango, lemon en grapefruit

Probeer nu PYKE freshly brewed hard seltzer

PYKE is uniek in Nederland doordat we een van de weinige zijn die hard seltzer met exclusieve gist brouwt. Probeer ons nu en ervaar de authentieke smaken.

Naar de shop