WIN 15K VOOR EEN KICKSTART VAN JOUW MUZIKALE CARRIÈRE.

WIN 15K VOOR EEN KICKSTART VAN JOUW MUZIKALE CARRIÈRE.

DOE MEE MET DE OPEN PYKE MIC EN MAAK KANS OP TOEGANG TOT HET EXCLUSIEVE PYKE MIC PROGRAMMA

De PYKE MIC wordt doorgegeven aan het publiek. Deelnemers mogen hun demo’s insturen, onder begeleiding van de beats van sor, waarna een shortlist wordt gepresenteerd aan het publiek. Het talent met de meeste stemmen wint een kickstart van zijn/haar carrière ter waarde van €15.000,-.

Aanmelden

DE PYKE MIC ARTIESTEN OVERHANDIGEN DE MIC AAN JOU

Sticks, Typhoon, Froukje, S10, sor en Zwangere guy geven de MIC door aan jou. Bij PYKE vinden we het belangrijk om talent een podium te geven. Vanuit deze filosofie is de OPEN PYKE MIC ontstaan. Dit is jouw kans om je talent te showen tijdens de OPEN PYKE MIC. sor heeft drie geniale beats gemaakt waar jij helemaal los op mag gaan! Vervolgens krijgen 30 artiesten de kans om te performen op de OPEN PYKE MIC, de winnaar wint een kickstart voor zijn of haar carrière t.w.v. 15K.

Het leven is wat jij ’t maakt
- STICKS

Ben je muzikaal en 18+? Doe dan mee met de OPEN PYKE MIC.

sor heeft de beats gemaakt en ze zijn geniaal! sor is rapper, producer en schrijver. Hij begon zijn muzikale carrière als onderdeel van rappers-collectief Black Acid. sor is ook wel bekend als soloartiest en zette een mega dope sessie neer, met Zwangere Guy, tijdens de PYKE MIC met zijn nummers ‘Fan’ en ‘Mijn Natie’.

Nog even over die €15K he?!

Met dit geld krijg je toegang tot het exclusieve PYKE MIC Programma. Wat je daarvoor krijgt?

  • Studiosessies en A&R Advies
  • Budget voor je videoclip
  • Promo release van een single
  • Mix / Master
  • Coaching van 1 van de PYKE MIC artiesten

hoe werkt het?

Je hebt je aangemeld. En nu?

Noah’s Ark, Sticks en PYKE beluisteren en beoordelen alle aanmeldingen. Hieruit worden vervolgens 30 deelnemers geselecteerd. We reizen met de OPEN PYKE MIC door heel Nederland en maken een pitstop in drie steden: Amsterdam, Tilburg en Zwolle. We nodigen de 30 deelnemers in 1 van de 3 steden uit om hun creatie op de beat, van sor, te laten horen. Alle deelnemers krijgen 60 seconden de tijd om te performen. De performances worden door Since’88 opgenomen op toffe locaties.

De performances van de 30 geselecteerde artiesten worden daarna op de socials van PYKE gepromoot. Aan de hand van de stemmen van het online publiek en de input sticks, wordt er een winnaar bekend gemaakt in juni 2021 die naar huis gaat met het prijzenpakket t.w.v. 15K en gelijk aan de slag mag met zijn of haar unieke release!

AANMELDEN

Aanmelden kon tot 11 april 2021.

AANMELDEN

Aanmelden kon tot 11 april 2021.